تالار گفتگو پرنده نگری و پرنده شناسی

Canvas

Pooyan

Canvas
« : آوریل 27, 2015, 11:23:12 am »
سلام

این عکس را ببینید. کادر اصلی که فقط ریسایز شده.


خوب من این عکس را دوست دارم و می خواهم آن را ارایه کنم یا از آن پرینت تهیه کنم. اما مشکل اینجاست که کادربندی مشکل دارد. سوژه درست در وسط کادر قرار گرفته که اصلا خوب نیست. خوب باید چه کار کنم.

یک راه این است که عکس را به صورت Portrait کراپ کنم. اما نتیجه دلچسب نیست پرنده در کادر خفه شده است و فضای زیبای اطراف نیز دیگر چشم نواز نیست.
فکر کنم شما هم با من موافق باشید.


اما راه حل بعدی این است که عکس را به صورت Landscape کراپ کنم و سوژه را به سمت یک سوم راست کادر انتقال دهم. (با توجه به سمت نگاه پرنده)


خوب حالا به نظر بهتر می رسد. اما باز هم یک مشکل باقیست. کادر مربعی شده که باز هم چشم نواز نیست. فضای بیشتری در چپ نیاز دارم. راه حل چیست؟
محسن واحدي پور

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


Pooyan

پاسخ : Canvas
« پاسخ #1 : آوریل 27, 2015, 11:33:04 am »
راه حل این است که باید کانواس اضافه کنم. ۴ تا ۵ راه برای اضافه کردن کانواس بلد هستم که هر کدام با توجه به بافت بک گراند می تواند بهترین باشد. امروز می خواهم ساده ترین راه را که خیلی جاها بهترین هم هست بگویم. در جاهایی که بافت بک یکنواخت تر است و فضای اضافی در سمتی که کانواس لازم داریم، وجود دارد، از این روش استفاده می کنیم و در عرض ۳۰ ثانیه و شاید کمتر نتیجه دلخواه حاصل می شود.

۱-ابتدا از نوارابزار فتوشاپ، کراپ را انتخاب می کنیم و با استفاده از آن کادر را به اندازه دلخواه امتداد می دهیم.


۲-در مرحله بعد قسمت مناسب اذ فضایی را که می خواهیم امتداد دهیم، با ابزار Select انتخاب کرده و با فشردن Ctrl+J در ویندوز یا Command+J در مک از آن لایه جدیدی ایجاد می کنیم.


۳-خوب حالا یک مرحله دیگر باقی مانده. لایه جدید را انتخاب کرده و با فشردن Ctrl+T در ویندوز یا Control+T در مک، گزینه Free Transform را فعال می کنیم. حالا کادر را از سمت دلخواه، به اندازه کافی امتداد داده و Enter را می زنیم. سپس با Ctrl+E دو لایه را مجددا Merge می کنیم.


کار به همین سادگی تمام است.
محسن واحدي پور

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


کاظم فرقانی

پاسخ : Canvas
« پاسخ #2 : آوریل 27, 2015, 12:56:23 pm »
سلام و تشکر
عکس فوق العاده ایه .

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


amir alimoradian

پاسخ : Canvas
« پاسخ #3 : آوریل 27, 2015, 03:38:38 pm »
سلام محسن جان،
تصویرت حرف نداره. پرنده بسیار زیبا، زاویه عالی برداشت، زمینه یکدست، کیفیت تصویر...
ممنون از اشتراک و اطلاعات بسیار مفیدت. بازم از این کارا بکن. ;)
فکر میکنم اگر انعکاس سر پرنده هم کامل ثبت شده بود، به کادربندی دلچسبتری میشد رسید. :)
شاد باشی

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


mirover

پاسخ : Canvas
« پاسخ #4 : آوریل 27, 2015, 08:26:33 pm »
بسيار مطلب مفيدي را ارايه كرديد.
عكس هم كه فوق العاده مي باشد.
سپاس از شما.
با طبیعت دوست باش.ممنونم.

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


reza_aliasl

پاسخ : Canvas
« پاسخ #5 : مه 02, 2015, 06:55:07 pm »
سلام
بسیار عالی
هرمخلوقی نشانی از خالق دارد.پرندگان شکاری ترجمان شکوه و زیبایی خداوند هستند

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


mohsenmallah

پاسخ : Canvas
« پاسخ #6 : مه 02, 2015, 09:59:57 pm »
ممنون از شما بخاطر آموزش تصویری

عکس هم که دیگه حرف نداره :)

موفق باشید :)
با دوربین به شکار پرندگان میروم

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


AmirA

پاسخ : Canvas
« پاسخ #7 : آوریل 07, 2020, 11:18:02 pm »
هرچند عکاسی و فیلم‌برداری از لحاظ ماهیت و مهارت‌های لازم شباهت زیادی دارند اما میان آن‌ها تفاوت‌های زیادی نیز وجود دارد. شاید اگر یک دوربین دوکاره خوب (مانند Canon 5D) داشته باشید تصور کنید نیمی از راه را رفته‌اید اما بدون درک صحیح از عواملی مثل فریم بر ثانیه، حرکت سوژه و حرکت دوربین محصول کار شما احتمالاً خشک، راکد و بی‌روح جلوه خواهد کرد.
قبل از اینکه برای اولین کار فیلم‌برداری خود قرارداد ببندید نگاهی داشته باشید بر پنج عامل مهم که برای تبدیل‌شدن شما از یک عکاس به فیلم‌برداری ماهر مفید است.
دانلود رایگان ۱۴ درس کاربردی آموزش تصویری تکنیک های زبان برنامه نویسی دلفی

فریم بر ثانیه
در عکاسی شما بر تعداد فریم‌هایی که در ثانیه، دقیقه یا ساعت ثبت می‌کنید تسلط کامل دارید اما در فیلم‌برداری تصمیمی که دراین‌باره هنگام شروع کار می‌گیرید تا پایان با شما همراه خواهد بود. چه با ۲۴، ۳۰، ۶۰ یا میزان بیشتری فریم بر ثانیه کار کنید باید بدانید که تفاوت آن‌ها چیست و استفاده‌شان چه تأثیری در کار شما می‌گذارد. یک نکته مهم در انتخاب سرعت شاتر دوربین هنگام فیلم برداری این است که برای داشتن تصویر با کیفیت خوب حتما باید سرعت شاتر دو برابر فریم در ثانیه ست شود. مثلا برای ویدیویی که قرار هست ۳۰ فریم در ثانیه ضبط شود ، بهترین سرعت شاتر ۶۰ (یک شصتم ثانیه) می باشد.
از نرم افزار متلب کجا و به چه دلیل باید استفاده کنیم یا نکنیم؟
Matlab یک محیط عملیاتی ماتریکسی است، یک محیط برنامه نویسی کامل که دارای زبان برنامه نویسی خاص خود، IDE است.

فوکوس نقش مهمی ایفا می‌کند
در فیلم‌برداری خواهید آموخت که فوکوس می‌تواند بهترین یاور یا بدترین دشمن شما در کار باشد. در عکاسی شما نما را تعیین می‌کنید، فوکوس را تنظیم کرده و تصویر را ثبت می‌کنید. دانشی که از قبل راجع به عمق صحنه و تأثیر فوکوس دارید باارزش است اما در فیلم‌برداری همه‌چیز عوض می‌شود.
در فیلم‌برداری شما نما را تعیین می‌کنید، فوکوس را تنظیم می‌کنید، دوباره فوکوس را تنظیم می‌کنید، سپس فوکوس را میان نقاط تصویر جابه‌جا می‌کنید، دوباره همین کار را با سرعتی متفاوت تکرار می‌کنید سپس تصویر را از فوکوس خارج می‌کنید و بعد دوباره آن را در فوکوس قرار می‌دهید و… یادگیری تنظیم فوکوس درهای جدیدی در چگونگی تعیین نماها و اینکه این نماها چه پیامی دارند به روی شما می‌گشاید.