تالار گفتگو پرنده نگری و پرنده شناسی

Kestrel-Female

reza_aliasl

پاسخ : Kestrel-Female
« پاسخ #15 : ژوئیه 27, 2012, 06:45:59 am »
مطالب بسیار آموزنده و جالب بود.تو این پست یک دوره کامل شناسایی دلیجه ها را گذروندم.آقای هاشمی جا داره طرلان  مدرک یا گواهی شرکت در کارگاه آموزشی شناسایی دلیجه ها را به من بده ;) :D
بعداز مطرح شدن  این مباحث دوباره بر میگردیم سر تصویر اصلی.امیدوارم اساتید باز کمکم کنند تا ابهامی که در خصوص شناسایی گونه دارم کامل بر طرف بشه.
در تصویر P10 را بزرگ تر از P7 میبینم.اگر فرض کنیم این یک دلیجه کوچک باشه پس باید P10 نه تنها بزرگ تر از P7 باشه بلکه در حد و اندازه های P9 هم باشه که در نظرم اینطور میاد.آقای حبیبی عزیز فرمودند که تصویر مربوط به یک دلیجه طوار است .دنبال تصویری از دلیجه طواری گشتم که تا حدودی فرمی شبیه به این عکس داشته باشه که مقایسه را انجام بدم ((بطور کلی در تصویر همه دلیجه ها همانطور که استاد فرمودند P10 هم اندازه با P7 و کوچک تر از P9 دیده می شوند.))
آقای حبیبی یادش بخیر تو همون منطقه  با قطعیت گفتم دلیجه نره اما شما با یک نگاه..... :)
هرمخلوقی نشانی از خالق دارد.پرندگان شکاری ترجمان شکوه و زیبایی خداوند هستند

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند:


ghasempouri

پاسخ : Kestrel-Female
« پاسخ #16 : ژوئیه 27, 2012, 11:39:24 pm »
چقدر چیزهای مفید یاد گرفتم. خدائیش قبل از آشنایی و ورود به این انجمن حتی نمی تونستم حدس بزنم این همه مطالب مفید به فارسی به بحث گذاشته بشه. بهتر از عالی بود و به سهم خودم تشکر می کنم

معادل پر تیزه و پر حرومی را نمی دانم
به تمام پرهای کوچکی که به انگشت شست متصل میشه Alula می گویند. آلولا در فرمول بالی وارد نمیشه اما در اندازه گیری ها مرسوم است که همان بزرگتر از همه را Alula گفته و در بیومتری پرندگان فاصله نوک آن تا نوک بلندترین شاهپر را اندازه می گیرند. در مورد پر حرومی که ظاهراً ثانویه شماره 2 یا S2 است . اگر به اسم خاصی شناخته میشه اسم تخصصی اش را نمی دانم.
این دیکشنری جانوری Webster است که در این صفحه یک تصویر خیلی عمومی اما مفید گذاشته
http://visual.merriam-webster.com/animal-kingdom/birds/bird/wing.php
سید محمود قاسمپوری

كاربراني كه از پست شما تشكر كرده اند: